Hva vi gjør

FMG er spesialister på innholdsmarkedsføring. Det innebærer at vi sikrer bedriftene presis og interessevekkende kommunikasjon, som samtidig bygger sterkere merkevarer. Vi sørger også for at utvalgte målgrupper ser verdien av produktene eller tjenestene dine - og alltid i rett kontekst.

Dette gjør vi
Eksperter på content marketing

FMGs innholdsmarkedsføring utvikles for at bedrifter skal kunne bygge relasjoner til eller påvirke en ønsket målgruppe. Men dette er ikke hele bildet. Innholdet skal også gi mottakeren verdi. Årlig hjelper våre selgere, journalister, designere og kampanjespesialister tusenvis av bedrifter med å kommunisere innhold som er både verdifullt, målrettet og interessant.

 

0
Gjennomførte kampanjer
0
Medarbeidere
0
Business Units
01
PR

Ønsker selskapet ditt en content marketing- eller PR-strategi? Med en gjennomtenkt strategi garanterer vi engasjement hos målgruppen.

FMG har store og relevante kontaktnett, og med innhold skapt i tråd med PR-strategien, blir bedriftene synlige i rette kanaler på riktig tid. Og alltid med kvalitetsinnhold som fenger målgruppen.

02
Digitalt

Vi samarbeider med noen av Nordens største nyhetsbyråer. Alle FMG-kunder er derfor garantert synlighet direkte i nyhetsbildet, og vi skreddersyr landingssider for de ulike produktene.

FMG lager kampanjestrategier, skaper innhold, sanntids-overvåker utviklingen og orienterer kundene med fortløpende statistikk. Allerede fra start sikres derfor muligheten for sterke prestasjoner.

03
Online-video

FMGs svenske søsterselskap Great Story Video Production utvikler og produserer filmer for sine kunder. Bedriftspresentasjon? Reklamefilm? Hos GSV finner du in-house produsenter, redigerere og filmteam.