Hvordan vi jobber

Vi er opptatt av å fortelle din bedrifts unike historie. Vi vet at alle har en. Vi lærer din nisje, trender og bransje før vi skriver annonsen. Så publiserer vi saken i en håndplukket kontekst. Underveis i din digitale kampanje leverer vi sanntidsresultater om prestasjon og optimaliserer annonsen fortløpende.

01
Strategi
FMG har omfattende nettverk og strategiske samarbeid med noen av Nordens største mediehus. Det betyr at du når målgruppen din i den kanalen de befinner seg. Vi hjelper deg med en spisset strategi og et budskap tilpasset din aktuelle målgruppe.
02
Storytelling
Vårt profesjonelle content-team består av eksperter som synliggjør og omformer selskapers unike kunnskap, erfaringer og budskap til engasjerende innholdsmarkedsføring. Vi skriver nyhetsbrev, pressemeldinger og content i artikkelform. Både tekster, bilder og filmer produseres i nær kontakt med deg, og arbeides med til du er fornøyd med resultatet.
03
Publisering
Context is Queen. FMG vet hvordan og når du får den beste plasseringen for ditt innhold og publiserer de ferdige kampanjene på de best egnede premiumsplasseringene hos våre samarbeidspartnere.
04
Optimering
Optimaliseringsarbeidet starter straks kampanjen er live. Produktene blir løpende analysert blant annet etter klikk, lesetid og ulike call-to-actions. Kampanjen optimaliseres etter informasjon fra dataanalysene. Dette holder interesse og effekt høyest mulig gjennom hele kampanjens varighet.
Bli kunde hos oss
Kontakt oss
Bli en av oss
Ledig stilling