Account Manager

For spennende kunde i mediebransjen ser vi etter deg som har et brennende ønske om å utvikle deg innen salg!

Nå ser vi etter en løsningsorientert og engasjert Account Manager for vår kunde.

Selskapet ble etablert i Stockholm i 2013 og har gått fra å være et startup med store drømmer, til å bli ett av Europas raskest voksende selskap. Ved siden av en visjon om å redefinere det Nordiske medielandskapet, har de også et uttalt mål om å være Nordens beste arbeidsplass.

Siden FMG etablerte seg i Oslo i 2016 har de også her i Norge opplevd enorm vekst med mer enn dobling av omsetning hvert år. De har en helt unik måte å angripe markedsføring på, og tilbyr en stadig bredere produktportefølje. I dag jobber de blant annet med synlighet for kunder gjennom alt fra innovative innfallsvinkler på tradisjonelle markedsføringskampanjer, til produktutvikling og innovasjon for de største mediehusene i både Norge og i Sverige.

Menneskene som jobber i selskapet har et over gjennomsnittet høyt engasjement og setter samarbeid, kunnskapsdeling og utvikling som noen av sine aller viktigste kvaliteter. Resultatene de har skapt foreløpig, gjør at de nå ser etter kandidater som er ambisiøse og engasjerte, som kan være viktige nøkkelspillere for å videreutvikle selskapet i årene fremover.

Selskapet har eksklusive partnerskap med flere av Nordens største mediehus, som blant annet Hegnar Media og Dagens Næringsliv. Som Account Manager vil du jobbe med å tilby potensielle kunder innovative løsninger innen print og digital markedsføring. Du vil jobbe prosjektbasert innenfor ulike bransjer sammen med en makker, og vi ser derfor at du har en viss grad av businessforståelse fra før.

I stillingen skal du prospektere, researche, og holde deg oppdatert på hva som skjer i bransjene og nisjene kundene opererer i. Du vil selge noen av markedets beste annonsekonsepter og innholdsmarkedsføring for flere anerkjente nasjonale mediehus. I denne rollen vil du få en unik mulighet til å være med å forme mediebransjens fremtid i Norge, og ta del i å bygge opp et av Nordens mest innovative og raskest voksende selskap.

 

Vår kunde tilbyr:

 • En arbeidsplass i et voksende marked, med en god suksesshistorie i Sverige.
 • Et grundig opplæringsprogram som er designet for å gi både faglig og personlig utvikling innenfor salg og business generelt.
 • Selskapet brenner for en stadig utvikling, og har derfor ukentlig trening og oppfølging for sine Account Managere innen B2B-salg, forretningsutvikling og markedsføring.
 • Trivsel står høyt hos vår kunde, og her jobber de mot individuelle og felles mål uten rom for spisse albuer. De gjennomfører alt fra konferansereiser, treningsøkter og temadager på kontoret.
 • Fastlønn med en attraktiv og generøs bonusmodell.

 

Vår drømmekandidat har:

 • En sult og motivasjon for å nå langt i sin karriere
 • En utdannelse innenfor markedsføring, økonomi, entreprenørskap etc
 • En interesse for markedsføring
 • En vinnende personlighet som setter avtrykk
 • Gjerne erfaring med salg og/eller kundebehandling
 • Veltalende språk, norsk eller svensk

Er dette oppgaver som du vil mestre? Da må du søke!

Lediga tjänster
Ønsker du å være med på en reise hos et selskap som er i en ekstrem vekst?
For spennende kunde i mediebransjen ser vi etter deg som har et brennende ønske om å utvikle deg innen salg!
Hvordan kan vi sammen ta FMG til nye høyder?