Content manager

Ønsker du å være med på en reise hos et selskap som er i en ekstrem vekst?

Er du glad i å samarbeide med kunder og å skrive eksemplariske tekster, enten det dreier seg om et nyoppstartet Fintech-selskap, eller en feriedestinasjon som tilbyr juleferieeventyr for hele familien? Ønsker du å være med på en reise hos et selskap som er i en ekstrem vekst? Da vil vi jobbe med deg!

 

Future Media Group vokser raskt i Norge og vårt innholdsbyrå, FMG Studio, er i en spennende vekstfase der vi nå ser etter en innholdsprodusent med et brennende engasjement for sin karriere og arbeidsplass.

Vi jobber med produksjon og salg av innholdsmarkedsføring digitalt og print i mediebransjen. Vi er en del av et større konsern i Stockholm med 110 ansatte, i Oslo er vi nå litt over 20 ansatte og har en gründerånd som preger kulturen. Alle som jobber hos oss har et høyt engasjement og ønske om at vi når våre mål. Som innholdsprodusent i FMG produserer du innhold rettet mot de fleste bransjer i Norge, der komplekse nisjeindustrier er vår spesialitet. Det er ingen krav om forhåndskunnskap vedrørende spesifikke bransjer eller nisjer, men riktig person har en genuin interesse for å tilegne seg ny informasjon og å utvikle egen kompetanse. Dette er en stilling hvor du har deadlines løpende hele tiden, så du må være komfortabel med å jobbe i et høyt tempo og du må kunne håndtere en stressende hverdag.

Denne rollen innebærer mye kundekontakt, artikkelskriving, arbeid i wordpress- og adobeprogrammer, og sist, men ikke minst, veldig morsomme arbeidsdager. Du behøver derfor være en erfaren skribent som elsker å idémyldre med både kollegaer og kunder, være åpen for læring og ha et ønske om å stadig utvikle din kompetanse. Vi har et sosialt, ambisiøst og ungt miljø, der et høyt og herlig tempo er en naturlig del av vår arbeidshverdag. Vi har høy arbeidsmoral, men er samtidig veldig opptatt av å ha det gøy både under og etter arbeidsdagen. I tillegg til minigolf og bar på kontoret, arrangerer vi årlige turer og mindre hverdagslige sosiale sammenkomster.

Vi tilbyr:
• En arbeidsplass i et voksende marked, med støtte fra et større konsern i Stockholm
• En krevende og hektisk arbeidshverdag i et sosialt, ambisiøst og energiskt miljø
• Fast stilling som Innholdsprodusent med en konkurransedyktig lønn

Vår drømmekandidat har:
• Relevant utdannelse og/eller erfaring
• Et ønske om å være en nøkkelrolle i å bygge Studioavdelingen videre
• God humor, godt humør og tar seg selv lite høytidelig
• Pågangsmot og ambisjoner om å nå langt i sin karriere


Høres dette ut som en interessant stilling for deg?

Send din CV, søknad samt en tekst du er stolt av til mamie.ceesay@framtidsmedia.com

For spørsmål om stillingen ta gjerne kontakt:

Head of Production
Mamie Ceesay
mamie.ceesay@framtidsmedia.com
936 90 696

Lediga tjänster
Ønsker du å være med på en reise hos et selskap som er i en ekstrem vekst?
For spennende kunde i mediebransjen ser vi etter deg som har et brennende ønske om å utvikle deg innen salg!
Hvordan kan vi sammen ta FMG til nye høyder?